Geen Devil May Cry op de PSP

In het Japanse magazine Famitsu kunnen we lezen dat er definitief geen Devil May Cry komt voor op de PlayStation Portable. Na vier jaar speculatie is de annulering nu dan een eindelijk feit geworden.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat op de E3 van 2005 er al een speelbare versie zou komen van Devil May Cry, maar dat is nooit gebeurd. Wel is er in die tussentijd Devil May Cry 4 uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?