Geen Final Fantasy XIII-demo voor het westen

Final Fantasy XIII-producer Yoshinori Kitase heeft tegenover VideoGamer bekendgemaakt dat er geen plannen zijn om de Blu-Ray-demo, die in Japan samen verscheen met de film Final Fantasy VII: Advent Children, in het westen te lanceren.

Square Enix zal wel de mogelijkheid onderzoeken om de demo als download te laten verschijnen in het westen. Overigens zal de game in het westen voor zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3 uitkomen. Dat terwijl in Japan de game exclusief verscheen voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?