Geen Games Convention dit jaar

De Games Convention is voor ons Europeanen wat de E3 is voor de Amerikanen. Het evenement in Leipzig was erg belangrijk voor uitgevers. Vorig jaar was het laatste jaar van dit evenement.

De gameindustrie ging gamescom organiseren, een veel centraler evenement. De organisatoren die overbleven van Leipzig gingen nog werken aan de Games Convention voor dit jaar, maar door te weinig aandacht is het evenement geschrapt.

We hebben nog wel de Leipziger-Messe Games Convention Online, die van 31 juli tot 1 augustus is. Dit evenement richt zich specifiek op de games op internet of op je mobiele telefoon.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?