Geen installatie nodig voor God of War 3

Veel games op de PlayStation 3 moeten geïnstalleerd worden op de harde schijf. Hierbij ontstaat vooral verwarring als de game multi-platform is. Op de Xbox 360 is game-installatie namelijk optioneel en op de PlayStation 3 moet je installeren.

Sony Santa Monica maakte vandaag bekend dat God of War 3 geen installatie nodig zal hebben. Dit meldde head of technology Christer Ericson in een tweet.

God of War 3 does NOT do a HD install. The 5MB listed on box back is for save game only.

Je zult dus gelijk kunnen spelen als je de game start. God of War 3 verschijnt 19 maart in Europa. Deze datum is nog niet bevestigd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?