Geen nieuwe Sly Cooper of inFAMOUS in de maak

Fans van inFAMOUS en Sly Cooper die al jaren wachten op een nieuwe game, moeten helaas nog langer wachten. Sucker Punch Productions, de makers van de twee geliefde franchises, hebben aangegeven momenteel niet te werken aan nieuwe games in de series.

Sly Cooper en inFAMOUS zijn twee gamefranchises die voor veel mensen erg dierbaar zijn. In zowel onze review van Sly Cooper: Thieves in Time als onze review van inFAMOUS: First Light waren ook wij erg positief over de twee series. Helaas hebben de makers van beide gameseries bekendgemaakt momenteel niet te werken aan de franchises.

In een statement zegt Sucker Punch Productions het volgende over de franchises: ''Omdat onze games steeds groter en complexer worden, vragen ze de volledige aandacht van onze studio. Met onze focus op ons huidige project, hebben we op dit moment geen plannen om inFAMOUS of Sly Cooper opnieuw te bezoeken. Er is ook geen andere studio die momenteel werkt aan projecten die te maken hebben met die franchises. Deze personages zijn heel speciaal en liggen ons na aan het hart, dus hoewel we nooit zouden zeggen om die deuren in de toekomst niet meer te openen, zijn er voorlopig geen inFAMOUS- of Sly Cooper-games in ontwikkeling.'' Daarmee wordt het gerucht over een nieuwe Sly Cooper-game voor de PlayStation 5 ontkracht.

Sly Cooper inFAMOUS nieuwe games

Het is bijna tien jaar geleden sinds de twee franchises voor het laatst nieuwe games ontvingen.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?