Geen nieuwe Sly Cooper of inFAMOUS in de maak

Geplaatst: 4 juli 2022 19:45

Fans van inFAMOUS en Sly Cooper die al jaren wachten op een nieuwe game, moeten helaas nog langer wachten. Sucker Punch Productions, de makers van de twee geliefde franchises, hebben aangegeven momenteel niet te werken aan nieuwe games in de series.

Sly Cooper en inFAMOUS zijn twee gamefranchises die voor veel mensen erg dierbaar zijn. In zowel onze review van Sly Cooper: Thieves in Time als onze review van inFAMOUS: First Light waren ook wij erg positief over de twee series. Helaas hebben de makers van beide gameseries bekendgemaakt momenteel niet te werken aan de franchises.

In een statement zegt Sucker Punch Productions het volgende over de franchises: ''Omdat onze games steeds groter en complexer worden, vragen ze de volledige aandacht van onze studio. Met onze focus op ons huidige project, hebben we op dit moment geen plannen om inFAMOUS of Sly Cooper opnieuw te bezoeken. Er is ook geen andere studio die momenteel werkt aan projecten die te maken hebben met die franchises. Deze personages zijn heel speciaal en liggen ons na aan het hart, dus hoewel we nooit zouden zeggen om die deuren in de toekomst niet meer te openen, zijn er voorlopig geen inFAMOUS- of Sly Cooper-games in ontwikkeling.'' Daarmee wordt het gerucht over een nieuwe Sly Cooper-game voor de PlayStation 5 ontkracht.

Sly Cooper inFAMOUS nieuwe games

Het is bijna tien jaar geleden sinds de twee franchises voor het laatst nieuwe games ontvingen.

Bron: Sucker Punch Productions
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord