Geen PC-versie van Dante's Inferno

Een tijd geleden kondigde Electronic Arts Dante's Inferno aan, zonder een vermelding van de platformen. Al snel bleek dat de game voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 zal verschijnen en ook de PSP-bezitters konden gelukkig zijn. PC-gamers die hopen dat zij ooit nog deze hack 'n slash-game op hun spelplatform kunnen spelen, slaan de bal mis.

Vandaag liet een vertegenwoordiger van EA de gamewereld duidelijk verstaan dat de uitgever niet van plan is Dante's Inferno te laten verschijnen op de PC. PC-gamers die zich toch nog willen vermaken met de roman van de Italiaanse schrijver Dante Alighieri hebben twee mogelijkheden: het boek kopen of een console aanschaffen.

Dante's Inferno zou in het eerste kwartaal van 2010 in de schappen moeten liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?