Geen plannen voor nieuwe maps Battlefield 1943

Vandaag gaf producer Gordon van Dyke van DICE aan dat er voorlopig nog geen plannen zijn om in de nabije toekomst nieuwe mappen uit te brengen voor Battlefield 1943. De ontwikkeling van Battlefield: Bad Company 2 krijgt voorrang op het creëren van nieuwe content voor Battlefield 1943.

We need to figure out what's the best thing for the community. What's the best thing for the franchise.

DICE is wel druk in de weer om een patch uit te brengen voor de online shooter. Deze patch zou een bug uit het spel verwijderen zodat squads niet meer worden opgedeeld, maar worden samengehouden in hetzelfde team. Van Dyke verwacht dat deze patch in de nabije toekomst zal verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?