Geen PlayStation Plus benodigd voor online Death Stranding

Geplaatst: 26 september 2019 20:40
Aangepast: 26 september 2019 20:42

Er is geen PlayStation Plus-lidmaatschap nodig om Death Stranding online te spelen. Sony communiceert dit op een bijzondere manier, namelijk op de doos van de limited-edition Death Stranding-PlayStation 4 Pro.

Wie online wilt gamen op zijn of haar PlayStation 4, dient in de meeste gevallen een lidmaatschap te hebben op PlayStation Plus. Maar dit geldt bijzonder genoeg niet voor gamers die binnenkort aan de slag kunnen met de hoog geanticipeerde game Death Stranding. Sony communiceert namelijk op de limited edtion PlayStation 4-doos van Death Stranding dat er geen online lidmaatschap benodigd is om de game online te spelen. Zo ziet de limited editon PlayStatiion 4 Pro van Death Stranding eruit:

Death Stranding verschijnt op 8 november voor PlayStation 4.

Bron: Sony Interactive.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

8 november 2019

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord