Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gerucht: 3DS mogelijk begin 2011 in Europa

Een bron dicht bij Nintendo heeft aan Eurogamer door laten schemeren, dat de 3DS wel eens mogelijk begin 2011 in Europa verkrijgbaar is. In eerste instantie wil men tijdens de feestdagen in december al de 3DS verkrijgbaar hebben in tenminste één gebied of continent, maar kans is ook dat het begin 2011 wordt.

Een woordvoerder van Nintendo heeft bevestigd dat er nog geen concrete plannen zijn voor de release van de 3DS en de prijs van de nieuwe handheld. Wanneer we meer weten, laten we je dit zo snel mogelijk weten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?