Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Gerucht: Assassin's Creed 3 is onderweg

Assassin's Creed 2 is nog niet uit of er gaan alweer geruchten rond over een derde Assassin's Creed game. Zo zou Assassin's Creed 3 al in de maak zijn. Dit is echter nog niet bevestigd en is dan ook nog een gerucht gebaseerd op een interview met Vince Pontbraind, associate producer van Assassin's Creed 2.

Pontbraind zal namelijk in een interview met IncGamers hebben aangegeven dat ze al zijn begonnen met Assassin's Creed 3. Hij wilde echter nog geen inhoudelijke details vrijgeven, maar hij vertelde wel dat het derde deel zich waarschijnlijk zou afspelen tussen deel één en het aankomende tweede deel. Op precies te zijn antwoordde Pontbraind het volgende op de vraag of Assassin's Creed 3 een optie is.

"Yeah, of course. The key thing is that it has to be a pivotal moment in history, it has something that actually changed something in humanity and the world in general. It can't be before the original Assassin's Creed, but it could be between."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?