Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gerucht: Assassin's Creed trilogie

Ondanks dat Assassin's Creed 2 nog niet uit is begint Patrice Desilets, creative director van Assassin's Creed 2, al over Assassin's Creed 3. Desilets heeft tijdens een interview namelijk aangegeven dat hij nog genoeg inspiratie heeft voor een derde deel.

Patrice Desilets:

The key thing is that it has to be a pivotal moment in history, it has to be something that changes something and humanity in the world.
It can't be before the original Assassin's Creed, but it could be between the original and Assassin's 2.

Het team zal zelfs al zijn begonnen aan Assassin's Creed 3, maar of dit deel zich zal gaan afspelen tussen deel een en twee of gewoon na deel 2 is nog onbekend. Overigens vertelde Desilets ook we een DLC voor Assassin's Creed 2 kunnen verwachten. Hij heeft echter niet verteld wat de DLC zou inhouden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?