Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gerucht: Command & Conquer 4 iets te vroeg bevestigd

Eind vorige maand kwamen de geruchten voor een nieuwe Command & Conquer 4 opdoemen. Electronic Arts heeft nu, al dan niet te vroeg, via Twitter aangekondigd dat de game inderdaad in ontwikkeling is.

New release: EA Los Angeles Announces the Development of Command & Conquer 4 http://bit.ly/LOk6R.

De link uit de tweet wijst je naar deze pagina. Het gekke is, en dat is ook waarom de aankondiging misschien iets te voorbarig is, de aankondiging staat nog niet op die pagina gemeld. Of dat nog moet komen, of dat het PR team iets te enthousiast was, dat moet nog blijken, maar de geruchten worden sterker en sterker.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?