Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gerucht: Dante en Nero naar de PSP?

Devil May Cry 4 kwam ruim een jaar geleden uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Later volgde er ook een PC-versie. Het gerucht gaat nu dat er ook een PSP-versie uitkomt.

Het onderstaande screenshot zou een screenshot zijn van Devil May Cry op de PSP. Dit gerucht is niet bevestigd en veel mensen denken dat het de PC-versie is op een lage resolutie. Wat denk jij dat het is?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?