Gerucht: De terugkeer van Smash TV?

Smash TV was in 1990 een veel gespeelde game die eerst alleen in de arcadehal speelbaar was. Later was het succes zo groot dat de game ook werd gebracht naar de SNES en SEGA Genesis.

Er gaan nu geruchten dat er een sequel of remake aankomt voor Smash TV. Mark Turmell van Midway zei zelfs dat er al een 3D-remake klaar was om gemaakt te worden, maar door de financiële problemen bij Midway is de ontwikkeling gestopt. Warner Bros. heeft veel interesse in oudere gameseries, dus de kans is groot dat we deze game ooit weer terugzien op de consoles van nu. Hebben jullie zin in een remake van deze klassieker?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?