Gerucht: Eind deze maand prijsdaling van Xbox 360?

Op een advertentie van de Amerikaanse retailer Target is te zien dat de Xbox 360 Pro en Elite binnenkort een prijsverlaging krijgen. Of het waar is, is maar de vraag, maar het feit is wel dat Target één van de bekendste en grootste retailers van de VS is.

De Pro versie van Microsoft's console gaat volgens de advertentie $250 kosten, en de Elite zal voor $300 over de toonbank gaan. De nieuwe prijzen gaan waarschijnlijk in vanaf 30 augustus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?