Gerucht: Final Fantasy 11 servers gaan sluiten?

De in 2002 uitgebrachte MMO Final Fantantasy 11, een online RPG game die speelt in de Fanal Fantasy setting, gaat waarschijnlijk dit jaar nog de deuren sluiten. Als reden hiervoor wordt de komst van Final Fantasy 14 gegeven, de nieuwe Final Fantasy MMO die dit jaar uit zou moeten komen op PlayStation 3 en pc.

Deze uitspraak werd gevonden op een blog van een Human Resource Manager van de game, en is geen uitspraak van Square Enix, de uitgever van de game. Het blog van de medewerker is inmiddels offline gehaald. Onterechte informatie of te vroeg gelekte feiten? We zullen het dit jaar wel merken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?