Gerucht: Gameplay details rondom Gears of War 3 vrijgegeven

Gears of War 3 werd vandaag per ongeluk aangekondigd door Xbox Live en natuurlijk kunnen de geruchten dan niet achterblijven. De geruchten vliegen dan ook alweer in het rond. Via Edge werden namelijk een aantal gameplay details bekendgemaakt die niet officieel zijn bevestigd.

Zo zal Gears of War 3 zich afspelen in de zomer en krijgt de game een aantal nieuwe omgevingen. Er zullen namelijk zelfs een aantal missies onderwater afspelen.

Volgens Edge zal ook de dichtgegroeide jungle terug komen. Deze jungle was ook al te zien in de Gears of War 3 tech demo die Epic games tijdens GDC 2010 gaf. Daarnaast zou de game een soort mech suits bevatten, die tegelijkertijd als sterk wapen en dekking zal dienen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?