Gerucht: Hint naar Resistance 3 in 2011

Op een forum wist een bezoeker te melden dat hij in Shreveport, Louisiana een billboard had gespot met de titel Resistance 3 erop. Het schijnt dat het billboard als reclame hoort bij de film Battle: Los Angeles die in 2011 moet verschijnen.

Dit alles suggereert dat we Resistance 3 in 2011 kunnen verwachten. Het blijft natuurlijk speculatie, maar zo'n billboard spreekt toch wel boekdelen. Kijk hier als je het met eigen ogen wilt zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?