Gerucht: Krijgt nieuwe Tomb Raider een makeover?

Er zijn indicaties dat de nieuwe Tomb Raider een geheel nieuwe weg inslaat. De site fourplayercoop.com heeft ons verrast met screenshots van een wel heel aparte Tomb Raider game. Nu lijkt het er echter op dat ze niet meer op die site staan ineens. Gelukkig zijn er nog talloze sites die de screenshots hebben overgenomen, dus hoef ik ze jullie niet te onthouden.

Deze screenshots zijn genomen vanaf het beeldscherm, dus hoge kwaliteit kun je niet verwachten. Hieronder heb ik alvast een screenshot voor jullie, de rest kun je hier bekijken. Scroll op die site naar beneden voor meer foto's. Wat denk jij, waarheid of fictie?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?