The Last of Us

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 14 juni 2013
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen , Horror
  • Gameliner score

Gerucht: Last of Us remake komt mogelijk met de feestdagen

Alles wijst erop dat Naughty Dog werkt aan een remake van The Last of Us voor de PlayStation 5. GamesBeat-verslaggever Jeff Grubb vertelde dat er spraken is van een release datum rond de feestdagen dit jaar.

In een recente podcast vertelde Grubb dat hij dit via zijn bronnen had gehoord en hij is hoopvol. De game is echter officieel nog niet aangekondigd. Eigenlijk heeft Naughty Dog nog steeds niet gereageerd op de geruchten over de remake van The Last of Us. Er zijn al eerder aanwijzingen aan het licht gekomen dat deze game in de maak is. De eerste hint van een PlayStation 5-remake voor The Last of Us dook op in april 2021. Toen meldde  Bloomberg dat het project eerst in de maak was bij Sony's Visual Arts Service Group voordat Naughty Dog werd gevraagd om het over te nemen. Verder bewijs van het bestaan ​​van het project kwam eerder dit jaar naar voren. Een lid van het QA-team van Naughty Dog vermeldde toen een "onaangekondigde remake" op hun cv. Een verwijzing die sindsdien is verwijderd. Er gaan ook geruchten rond dat de opvolger van de multiplayer-modus Factions tegelijk met de remake zou kunnen verschijnen. Dat zou echter als een verrassing komen, aangezien er veel aanwijzingen waren dat dit een op zichzelf staande titel wordt nadat de multiplayer niet op tijd kon worden voltooid voor de release van The Last of Us 2. Het is in ieder geval duidelijk dat Naughty Dog druk bezig is met The Last of Us projecten. Ze zijn ook betrokken bij de The Last of Us serie van HBO die dit jaar uit zal komen.

The Last of Us Remake1

Als alle geruchten juist zijn dan kun je The Last of Us tijdens de feestdagen van dit jaar spelen op de PlayStation 5

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?