Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gerucht: Metal Gear Solid de film?

Al lang gaat het gerucht rond dat er een heuse Metal Gear film komt. Als het waar is maken ze er hopelijk wel iets goeds van. Naast het feit dat game verfilmingen vaak matig zijn, is het best lastig om het verhaal van Metal Gear in een film te stoppen.

Het gerucht word nu alsmaar sterker, zeker nadat er foto's opdoken van de filmposter. De foto hieronder is afkomstig uit het kantoor van Sony Pictures in Culver City. De film zou in 2011 moeten verschijnen, met in de hoofdrollen niemand minder dan Daniel Craig en Christan Bale.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?