Gerucht: Microsoft jaloers op Agent?

In een eerder artikel kon je al lezen dat Agent exclusief is voor de PlayStation 3. Deze nieuwe game van Rockstar Games belooft iets zeer goeds te worden. Microsoft is kennelijk minder blij met dit nieuws en naar het schijnt zijn ze er over aan het praten met Rockstar.

Dit gerucht komt voort uit een vreemde tweet op de twitter van Don Mattrick, Senior Vice President van Interactive Media Business bij Microsoft. Er stond namelijk:

we're currently in discussion with Rockstar games over Agent's PS3 Exclusivity

Deze tweet is inmiddels alweer verwijderd gek genoeg, wat zou dit allemaal te betekenen hebben? Kennelijk is Microsoft enorm jaloers en proberen ze Agent ook voor hun console te krijgen. Sony heeft echter een exclusieve deal getekend met Rockstar Games, dus of de bemoeienis van Microsoft iets gaat uithalen is nog maar de vraag.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?