Gerucht: Microsoft verlaagt haar prijzen van de Xbox 360

Zojuist gaan het gerucht te ronden dat Microsoft haar Xbox 360 flink in prijs laat dalen vanaf september dit jaar. In combinatie met de New Xbox Experience zal dit resulteren in betere verkoopcijfers voor de Xbox 360.

Arcade versie kost $279.99 (€199.99) en zal verlaagd worden naar $199 (€140).
Pro versie kost $349.99 (€269) en zal verlaagd worden naar $299 (€210).
Elite versie kost $315 (€315) en zal verlaagd worden naar $399 (€280).

De prijsverlaging zal voorlopig voor Amerika zijn, maar komen ook logischerwijs naar Europa en Japan toe. Het is nu enkel een gerucht, zodra Microsoft het nieuws heeft bevestigd kun je dat op Gameliner terugvinden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?