Gerucht: Netflix wil Tom Holland hebben voor Zelda film of serie

Geplaatst:

Volgens een gerucht wil Netflix dat acteur Tom Holland de rol van Link laten vertolken in een serie of film gebaseerd op de The Legend of Zelda-franchise. Dat beweert nieuwsplatform We Got This Covered.

Er gaan al jaren geruchten rond dat Netflix en Nintendo bezig zijn met film of serie over de populaire Nintendo-franchise. Tot nu toe hebben de serie en gamegigant nog niks naar buiten gebracht over dit mogelijke project. Nu heeft We Got This Covered naar buiten gebracht dat Netflix plannen heeft om Spider-Man acteur Tom Holland te vragen om de rol van Link te vertolken. Volgens het nieuwsplatform komt het van dezelfde insider die eerder, maanden voor de officiële aankondigingen, al het nieuws van de prequel serie van The Witcher en Ben Affleck's terugkeer in The Flash-serie bracht. De insider wist niet of Netflix de acteur al benaderd had voor de rol.

onbekend

Mocht dit gerucht kloppen en Tom Holland neemt de rol van Link aan, dan is dit zijn tweede rol als een populaire video game personage. Holland is namelijk nu bezig met de opnames van de Uncharted-film waarin hij de rol vertolkt van Nathan Drake.

Bron: We Got This Covered

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Releasedatum

3 maart 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2017

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord