Gerucht: Nieuwe Assassin's Creed nog dit jaar?

Een werknemer bij Ubisoft heeft via zijn profiel op LinkedIn laten doorschemeren dat er nog dit jaar een nieuwe Assassin's Creed game gaat komen.

De man waar het over gaat is Michael Donnell's. Op het moment staat er in zijn CV alleen dat er dit jaar een nieuwe titel van Ubisoft gaat komen, maar volgens eerdere screenshots (zie onder) stond er eerst dat het ging om een nieuwe Assassin's Creed.

Daarnaast gaf zijn CV aan dat hij bezig was om Splinter Cell: Conviction klaar te stomen voor een release op de Xbox 360 pc en, jawel, de PlayStation 3. Het blijft een gerucht, maar ook die kunnen altijd de waarheid zijn. We wachten af...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?