Gerucht: Nintendo 3DS verschijnt in oktober?

Bronnen binnen de Britse uitgeverij hebben aan de website CVG gemeld, dat de Nintendo 3DS in oktober uit gaat komen. Zij zijn reeds begonnen om de lauch voor te bereiden. Nintendo houdt de lippen stijf op elkaar en noemt de melding "geruchten en speculatie".

Begin dit najaar brengen komen Microsoft Natal en PlayStation Move ook op de markt, dus lijkt het niet een vreemde beslissing van Nintendo om in oktober de nieuwe handheld uit te brengen.

De bron binnen de uitgeverij:

It's a surprise - we were expecting it much closer to Christmas. But I suppose it gives Nintendo the opportunity to get it front and centre in people's minds nice and early. In my experience, you don't launch a product that early to Christmas unless you're confident in it - and going to spend a lot of money on it. We're reassured that Nintendo is going to give it some decent backing in Q4.

Tijdens de aankomende E3 beurs verwachten we meer informatie en hopelijk dan ook de definitieve datum. Het sparen kan dan gaan beginnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?