Gerucht: Open wereld in volgende Tomb Raider game

In het tijdschrift PC gamer verscheen een interessant gerucht rondom de Tomb Raider reeks. Volgens het tijdschrift zal de volgende Tomb Raider game namelijk een open wereld moeten bevatten. Het zou hier gaan om een Japanese sandbox-island waarin je dus vrij zal kunnen rondlopen.

Daarnaast maakte het tijdschrift bekend dat de puzzels en platformelementen wel zullen blijven. Voorlopig blijft het echter bij een gerucht. Of dit gerucht waar is zullen we moeten afwachten. De ontwikkelaar is namelijk nog druk bezig met Tomb Raider: Origins.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?