Gerucht: PlayStation Arc krijgt er een PS3 Nunchuk bij?

Volgens verschillende bronnen lijkt het erop dat de Motion Controllers, die met de naam PlayStation Arc door het leven gaat een klein broertje bij krijgt, namelijk een soortgelijke Nintendo Wii Nunchuck. Bronnen melden dat de Wii-mote look-a-like van Sony dus een soortgelijke Nunchuck zal krijgen vanwege het feit dat er bestaande PS3 knoppen missen op de PlayStation Arc.

Mocht dit gerucht waar zijn, zou het apparaat getoond moeten worden op het Game Developers Conference in San Francisco.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?