Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gerucht: PSP2 eind volgend jaar?

Het gerucht gaat dat de PSP2 aan het eind van volgend jaar uit zal worden gebracht. Ontwikkelaars zijn al bezig met games voor deze PSP2 te maken.

De PSP2 is goed verborgen gehouden, maar in tegenstelling tot de meeste consoles, zijn hier nu al geruchten over te vinden. De eerste informatie naar buiten komt dus niet van Sony, mocht het waar zijn.

De PSP2 zal een aardige uitrusting aan software hebben. Het is erg onwaarschijnlijk dat Sony met 3D-techniek gaat werken. Wel heeft de PSP2 waarschijnlijk een touch-screen, maar het is ook mogelijkheid om op knopjes te drukken. Dit apparaatje heeft waarschijnlijk een camera voor, en een camera achter.

Als het gerucht waar is, is het zeer waarschijnlijk dat de PSP2 bekendgemaakt wordt op de E3 of de GDC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?