Gerucht: PSP2 zal rond 2011 op de markt komen

Geplaatst: 17 mei 2010 21:20
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Het gerucht doet al een tijdje de ronde en het is mogelijk dat dit nog waarheid word ook. Ik heb het over Sony's aankondiging van de PSP2. De een zegt dat Sony deze aankondiging tijdens de E3 zal doen, de ander zegt van niet.

Er worden veel dingen over de PSP2 gezegd, zo zijn er verhalen dat verschillende developers en uitgevers al aan de gang zijn gegaan met technologie voor de PSP2. Wij hebben daar tot nu toe nog niks over gehoord, omdat deze informatie blijkbaar onder embargo staat.

Ook word er gezegd dat de PSP2 twee camera's zal bevatten, één aan de voor- en één aan de achterzijde. De PSP2 zou een touchscreen hebben, maar ook nog steeds de vertrouwde PlayStation knoppen bevatten. De PSP2 zal volgens verschillende bronnen in 2011 uit worden gebracht, samen met games die volgens wéér andere bronnen nu al klaar voor de verkoop. Tot slot zou de PSP2 een Cell CPU met 4-cores bevatten, wat deze handheld tot een van de krachtigste handhelds zou maken. Zeker als je bedenkt dat de PS3 een 8-core Cell CPU heeft!

Veel geruchten en speculaties, toch wachten wij liever op een officiële bevestiging van Sony zelf.

Lees meer