Gerucht: PSP2 zal rond 2011 op de markt komen

Het gerucht doet al een tijdje de ronde en het is mogelijk dat dit nog waarheid word ook. Ik heb het over Sony's aankondiging van de PSP2. De een zegt dat Sony deze aankondiging tijdens de E3 zal doen, de ander zegt van niet.

Er worden veel dingen over de PSP2 gezegd, zo zijn er verhalen dat verschillende developers en uitgevers al aan de gang zijn gegaan met technologie voor de PSP2. Wij hebben daar tot nu toe nog niks over gehoord, omdat deze informatie blijkbaar onder embargo staat.

Ook word er gezegd dat de PSP2 twee camera's zal bevatten, één aan de voor- en één aan de achterzijde. De PSP2 zou een touchscreen hebben, maar ook nog steeds de vertrouwde PlayStation knoppen bevatten. De PSP2 zal volgens verschillende bronnen in 2011 uit worden gebracht, samen met games die volgens wéér andere bronnen nu al klaar voor de verkoop. Tot slot zou de PSP2 een Cell CPU met 4-cores bevatten, wat deze handheld tot een van de krachtigste handhelds zou maken. Zeker als je bedenkt dat de PS3 een 8-core Cell CPU heeft!

Veel geruchten en speculaties, toch wachten wij liever op een officiële bevestiging van Sony zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?