Gerucht: Release Street Fighter 6 aanstaande

Geplaatst:
Aangepast: 28 november 2022 21:35

We hebben al veel nieuws rondom Street Fighter 6 voorbij zien komen, maar een releasedatum bleef uit. Toch ziet het ernaar uit dat we net lang meer hoeven te wachten op een release van Street Fighter 6.

Capcom heeft nog niets concreets losgelaten over een eventuele releasedatum, maar inmiddels is Street Fighter 6 in Zuid-Korea wel voorzien van een leefdtijdsclassificatie. Hoewel een stempel met een leeftijd natuurlijk niet direct aangeeft wanneer een game uitkomt, kunnen we daar voorzichtig wel uit opmaken dat dat niet lang meer op zich laat wachten. Zo'n leeftijdsclassificatie wordt namelijk meestal vlak voor de release van een game toegewezen. Momenteel heeft Capcom aangegeven dat Street Fighter 6 in 2023 uitkomt. De kans is dus zeer groot dat dat ergens begin van het komende jaar zal zijn.

Street Fighter 62

Street Fighter 6 staat vooralsnog gepland voor een release ergens in 2023.

Bron: Videogame Chronicles
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter 6

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 juni 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord