Street Fighter 6

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 2 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Gerucht: Release Street Fighter 6 aanstaande

We hebben al veel nieuws rondom Street Fighter 6 voorbij zien komen, maar een releasedatum bleef uit. Toch ziet het ernaar uit dat we net lang meer hoeven te wachten op een release van Street Fighter 6.

Capcom heeft nog niets concreets losgelaten over een eventuele releasedatum, maar inmiddels is Street Fighter 6 in Zuid-Korea wel voorzien van een leefdtijdsclassificatie. Hoewel een stempel met een leeftijd natuurlijk niet direct aangeeft wanneer een game uitkomt, kunnen we daar voorzichtig wel uit opmaken dat dat niet lang meer op zich laat wachten. Zo'n leeftijdsclassificatie wordt namelijk meestal vlak voor de release van een game toegewezen. Momenteel heeft Capcom aangegeven dat Street Fighter 6 in 2023 uitkomt. De kans is dus zeer groot dat dat ergens begin van het komende jaar zal zijn.

Street Fighter 62

Street Fighter 6 staat vooralsnog gepland voor een release ergens in 2023.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?