Gerucht: SEGA begint over Alpha Protocol 2

Alpha Protocol deel 1 ligt nog niet eens in de winkel, maar SEGA heeft alvast laten doorschemeren dat ze al wel aan een tweede deel denken. Eén van de belangrijkste mannen van SEGA, Constantin Hantzopoulos, vertelde tegen 1UP dat we misschien wel een deel 2 kunnen verwachten. Dat is tenminste iets wat je kunt afleiden uit deze volgende uitspraak.

it's the old slap on the head, looking back, and saying 'What were we thinking?' but sometimes you just go 'We'll shelve it for AP2.'

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?