Gerucht: Sony is van plan PS5 'Pro' controller te onthullen

Geplaatst: 17 juni 2022 16:15
Aangepast: 11 februari 2024 20:40

Sony is vermoedelijk van plan om binnenkort nieuwe hardware te onthullen, waaronder een 'Pro' controller voor de PlayStation 5. Er staan nog geen nieuwe consoles op de planning.

Nieuwe controllers zijn niets nieuws in de gamewereld. Vooral kleurvarianten komen regelmatig langs. Zo onthulde Sony vorig jaar nog de DualSense Cosmic Black en Midnight Black-varianten voor de PlayStation 5. Het lijkt er nu op dat de elektronicagigant op het punt staat om een geheel nieuwe controller te onthullen. Het zou gaan om een 'Pro' controller voor de PlayStation 5. Volgens insider Tom Henderson hebben zijn bronnen de controller omschreven als een 'echte professionele controller'. De PS5 'Pro' controller zou moeten beschikken over verwijderbare sticks en grips, triggerstops en paddles aan de achterzijde. Met de verwijderbare sticks lijkt Sony de drift in de PS5 DualSense-controllers tegen te willen gaan.

Naast deze 'Pro' controller voor de PlayStation 5 zou Sony naar verluidt nog meer hardware-gerelateerde aankondigingen klaar hebben liggen. Er zou in het bijzonder volgens het gerucht echter geen nieuwe console aangekondigd gaan worden.

PlayStation 5 Controller Pexels
Pexels

De nieuwe hardware van Sony, waaronder de verbeterde controller voor de PlayStation 5, zou aan het einde van de maand uit de doeken gedaan moeten worden. Sony heeft op dit moment nog geen officiële aankondiging gedaan.

Bron: Try Hard Guides
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.