Gerucht: The Lost and the Damned ook naar de PS3?

Vandaag verspreidde er een gerucht op het internet dat Grand Theft Auto IV: The Lost and the Damned op de gamescom bevestigd zou worden door Sony. De bron van dit gerucht was een bericht op het Europese PlayStation forum van een moderator genaamd Yaster. De Xbox 360-exclusive zou op de gamescom in Keulen achter gesloten deuren speelbaar zijn voor de PS3.

And they were certainly showing some PS3 love - Grand Theft Auto: The Lost and the Damned was available to play in a special 18+ area, we didn't manage to get our hands on it due to the MASSIVE queue - but those inside looked pretty ***** excited.

Zijn bericht is reeds van het forum verwijderd door Sony. Hopelijk horen we binnenkort meer van het Japanse bedrijf zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?