Gerucht: Volgende Call of Duty in Vietnam?

In een soort advertentie van Activision, waarin wordt gevraagd naar mensen die mee willen werken met 'voice over' en 'motion capture', is naar voren gekomen dat de nieuwe Call of Duty zich af zal spelen in Vietnam. Deze aanname is gebaseerd op één van de personages die in de game zit verwerkt. Het gaat dan om Frank Barnes, een militair die van 1964 tot 1972 in Vietnam werkzaam was en dus middenin de Vietnam oorlog heeft gezeten.

Naast Barnes zijn er ook nog andere hoofdpersonages bekendgemaakt. Zo hebben we Joseph Lewis, een fysiek sterke, zwarte man van in de twintig, Jason Hudon, een dertiger met meer dan vijftien jaar militaire ervaring en Kristina Ivanova, een in Rusland geboren martial arts expert. Klink niet slecht, maar het blijven natuurlijk geruchten. Het is dus wachten op officiële aankondigingen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?