Gerucht: Volgende Nintendo Direct focust op third-party-titels

Geplaatst:

De aankomende Nintendo Direct gaat over third-party-titels. Tenminste, als we een Spaanse gamejournalist mogen geloven.

Volgende week vindt er naar verluidt een nieuwe Nintendo Direct-presentatie plaats. Deze presentatie gaat over third-party-titels die naar de Switch komen. Volgens de Spaanse gamejournalist Nacho Requena van het Spaanse gametijdschrift Manual vindt de presentatie morgen plaats. Hij vertelde afgelopen vrijdag tijdens een Twitchstream dat er een Persona-game tijdens de presentatie voorbijkomt. Ook heeft hij het over een port van een game die al vier jaar op andere platformen beschikbaar is. Wellicht heeft hij het hier over de Nintendo Switch-versie van Red Dead Redemption 2. Of deze geruchten ook kloppen, valt nog te bezien. Er is tot nu toe namelijk nog niets concreets door Nintendo zelf aangekondigd.

Mocht er morgen dus een Nintendo Direct plaatsvinden, dan is er een grote kans dat we in ieder geval een Persona-game en een Nintendo Switch port van een oudere game voorbij zien komen.

Bron: VGC
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord