Gerucht: Volgens Blizzard komen er meerdere Diablo delen

Blizzard staat garant voor bekende games als WarCraft, StarCraft, Diablo en hun laatste succes World of Warcraft. Maar op dit moment zijn ze druk bezig aan vervolgen als StarCraft II, World of Warcraft: Cataclysm en natuurlijk DIablo III. Van de laatste game blijken volgens de ontwikkelaar zelfs meerdere delen te komen in de toekomst. Ze kwamen namelijk met de volgende aankondiging.

Blizzard is currently developing new games, including a new expansion pack to the World of Warcraft franchise, Cataclysm, StarCraft II: Wings of Liberty, which will be released with the new and improved Battle.net, and sequels to the Diablo franchise.

Dit zou betekenen dat er in de toekomst zelfs meerdere Diablo delen zouden komen. Of dit om Diablo IV zou gaan of bijvoorbeeld om een expansion is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?