Gerucht: Warner Bros. is bezig met een Superman-game

Geplaatst: 17 januari 2022 19:40

Super goed nieuws voor Superman-fanaten. Er bestaat een goede kans dat Warner Bros. momenteel werkt aan een Superman-game.

Als Rocksteady niet aan een Superman-game werkt, moet iemand anders het vuile werk opknappen. Vorig jaar bevestigde Warner Bros. Montreal, de ontwikkelaar van het opkomende Gotham Knights, dat de studio momenteel ook aan een andere DC-game werkt. Volgens de geruchten destijds zou het om een Superman-game gaan. De geruchtenmolen draait inmiddels weer op volle toeren. Warner Bros. Montreal heeft namelijk een vacature geplaatst voor een Senior Gameplay AI Programmer. Een gelukkige sollicitant kan vervolgens aan de slag bij het Warner Bros-team dat verantwoordelijk is voor 'een nieuwe AAA-game'. Zou dit dan toch om een Superman-game gaan? Eén ding is zeker: als dit gerucht waar blijkt te zijn, is de game waarschijnlijk nog een aantal jaar van ons verwijderd. De officiële aankondiging moet immers nog gedaan worden.

onbekend

Gelukkig kunnen we op dit moment al uitkijken naar Gotham Knights. Die game verschijnt later dit jaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Gamesradar
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord