Gerucht: Warner Bros. is bezig met een Superman-game

Super goed nieuws voor Superman-fanaten. Er bestaat een goede kans dat Warner Bros. momenteel werkt aan een Superman-game.

Als Rocksteady niet aan een Superman-game werkt, moet iemand anders het vuile werk opknappen. Vorig jaar bevestigde Warner Bros. Montreal, de ontwikkelaar van het opkomende Gotham Knights, dat de studio momenteel ook aan een andere DC-game werkt. Volgens de geruchten destijds zou het om een Superman-game gaan. De geruchtenmolen draait inmiddels weer op volle toeren. Warner Bros. Montreal heeft namelijk een vacature geplaatst voor een Senior Gameplay AI Programmer. Een gelukkige sollicitant kan vervolgens aan de slag bij het Warner Bros-team dat verantwoordelijk is voor 'een nieuwe AAA-game'. Zou dit dan toch om een Superman-game gaan? Eén ding is zeker: als dit gerucht waar blijkt te zijn, is de game waarschijnlijk nog een aantal jaar van ons verwijderd. De officiële aankondiging moet immers nog gedaan worden.

onbekend

Gelukkig kunnen we op dit moment al uitkijken naar Gotham Knights. Die game verschijnt later dit jaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?