Geruchten over opvolger DS bevestigd

De grootste man bij Nintendo, president Satoru Iwata, vertelde voor het eerst wat over de opvolger van de Nintendo DS. Het is grafisch gezien van een hoog niveau en zal tevens de mogelijkheid van motion sensors hebben, aldus Iwata.

Dat deze uitspraken nou min of meer bevestigen dat de nieuwe DS gebruik zal maken van NVIDIA's Tegra Tech technologie, is een feit. Dit zal er dus voor zorgen dat het met de graphics wel goed zit. Wie weet horen we in juni meer. Dan is namelijk de E3 er weer en zullen wij van Gameliner je op de hoogte houden van alle updates.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?