Geruchten over remakes Gold en Silver bevestigd

Zoals je een tijdje terug al hier op Gameliner had kunnen lezen gingen er geruchten rond dat er remakes van de games Pokémon Gold en Pokémon Silver gemaakt gaan worden. Dit gerucht werd veroorzaakt door het programma Pokémon Sunday. Hier werd namelijk gezegd dat er 10 mei een nieuwe Pokémongame aangekondigd zou worden. Ook zag je een aantal crewleden naar 2 grote bollen kijken, een goudkleurige en een zilverkleurige.

Vandaag heeft Nintendo deze geruchten bevestigd. Gold en Silver zullen terug komen onder de namen Heart Gold en Soul Silver. De spellen zullen enkel voor op de DS worden uitgebracht. De games verschijnen tijdens de herfst in Japan. Over een Europese releasedatum is nog niks bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?