Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Gezond gamen met GameBike

Medicinfo, een Nederlands bedrijf, komt met een nieuwe manier van gezond gamen. Het bedrijf heeft namelijk een fiets ontwikkeld die gebruikt kan worden als controller voor de PC, genaamd GameBike.

Hiermee kan iedereen de norm voor gezond bewegen op één dag halen. Je zult er echter wel wat eurotjes voor moeten neerleggen. Medicinfo GameBike komst namelijk 525 euro. Overigens kan de fiets ook worden aangesloten op de PS2, hoewel er geen PS2-games in de lijst van ondersteunende games staan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?