Ghost Recon Wildlands krijgt volgende week grote update

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2024 17:27

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands heeft al een aantal grote updates gekregen en nu heeft Ubisoft een nieuwe grote update aangekondigd. Vanaf volgende week wordt de Special Operation 3 update uitgerold.

De twee vorige updates waren beide voorzien van een thema. Zo was er met de eerste update een Sam Fischer-missie en bracht de tweede update Rainbow Six Siege-content met zich mee. Wat het thema van deze derde update is, is door Ubisoft nog niet bekendgemaakt. In ieder geval zal de update weer een nieuwe missie met zich meebrengen en twee nieuwe classes voor Ghost War. Daarnaast komt er een free photo modus en worden er een paar aanpassingen aangebracht in Prestige economie.

Tom Clancys Ghost Recon Wildlands

Op 11 december wordt de Special Operation 3 update beschikbaar gemaakt.

Bron: VG247
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

7 maart 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord