Ghostbusters weer nieuwe uitgever

Oorspronkelijk was de titel van Vivendi, maar na de fusie met Activision werd de game in de prullenbak gedonderd. Atari wist de game tussen de bananenschillen en klokhuisjes van Activision uit het afvalzakje te vissen. En nu gaat Sony er met de Sony-versies van Ghostbusters: The Video Game vandoor na een deal met Atari.

Sony zal de PlayStation 2- en 3-versies van de Ghostbuster-game 'timed exclusive' uitbrengen op 19 juni, tegelijkertijd met de Ghostbuster Blu-Ray-films. De PSP-versie van de game zal in de herfst van dit jaar verschijnen.

De overige versies van Ghostbusters: The Video Game (Wii, DS, Xbox 360 en PC) blijven in handen van Atari. Wanneer deze verschijnen is nog niet duidelijk. Atari hield het bij 'later in the year'.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?