Gigantische Final Fantasy XIII Reclame

Final Fantasy XIII is een belangrijke game voor Square Enix. Er wordt dan ook veel reclame voor gemaakt. De nieuwste stunt is het plaatsen van gigantische reclameposters. Ze hebben daarvoor een heel flatgebouw afgehuurd.

In de game volg je Lightning, het personage op de meest rechter poster. Wanneer de game naar Europa komt is nog even afwachten, maar met Final Fantasy XIII lijkt Square Enix een geprezen gameserie waardig voort te zetten op de Xbox 360 en PlayStation 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?