Gloednieuwe voetbalgame aangekondigd

Black Bean Games en Artematica Entertainment werken samen aan Ico Soccer, een geheel nieuwe voetbaltitel voor de Nintendo DS.

In de game kruip je in de huid van de manager. Met jou team kun je Quick Matches houden, in de Practice Mode het geheel wat beter onder de knie krijgen en in de World Championship-modus kun je het opnemen tegen andere teams. Daarbij kun je ook nog kiezen tussen twee verschillende gamemodi: Easy en Pro.

Ico Soccer verschijnt exclusief voor de Nintendo DS en moet eind juni te koop zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?