God of War 3 heeft een succesvolle launch

God of War fans kunnen inmiddels al ruim twee weken aan de slag met het derde deel uit de serie, en vandaag liet Pieter Dille op de bijeenkomst van Videogame Marketing Executives weten dat de game in de eerste dagen na de launch al meer als 1 miljoen keer over de toonbank is gegaan.

Pieter Dille van Sony PlayStation liet echter niet weten of dit enkel om de verkopen in Noord-Amerika of wereldwijd ging. Hierop zullen we nog even moeten wachten totdat Sony de officiële cijfers naar buiten brengt. Maar hoe dan ook kan er gesproken worden over een succesvolle launch voor deze PlayStation 3 exclusive.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?