God of War: Ragnarök sleept zeven DICE Awards binnen

Geplaatst: 25 februari 2023 15:00

God of War: Ragnarök wist de GOTY-Award niet binnen te slepen, maar dat betekent niet dat de game geen andere prijzen wist te winnen. Tijdens de zesentwintigste editie van de DICE Awards, mocht Santa Monica maar liefst zeven prijzen in ontvangst nemen.

Elden Ring won de GOTY-award en wist daarmee God of War: Ragnarök wederom te verslaan. Er bleef echter nog genoeg over voor de Sony Santa Monica studio. Naast beste avonturengame werden ze ook beloond met het beste verhaal en kreeg onze norse Kratos een award voor beste personage. Daarna was het aan de audio en de muziek. In de categorie Original Music Composition en Achievement in Audio Design versloegen ze de competitie. Hoewel Elden Ring wel onderdeel was van de volgende twee categorieën ging God of War: Ragnarök er met de prijzen vandoor. Het gaat dan om de categorieën: Achievement in Animation en Achievement in Art Direction. Veel van deze prijzen won de game ook al tijdens The Game Awards. Heel verrassend is het niet, want in de God of War: Ragnarök review kreeg het een perfecte score.

God of War: Ragnarök is beschikbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Je kunt nu een God of War: Ragnarok trial downloaden via PS Plus.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ragnarök

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

9 november 2022

Ontwikkelaar

Santa Monica Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord