God of War

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 20 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score

God of War: Raising Kratos documentaire aangekondigd

Sony heeft via YouTube een documentaire aangekondigd over het ontwikkelproces van God of War. De film, die binnenkort te zien is op YouTube, heet God of War: Raising Kratos.

Voor het maken van deze documentaire is ruim 400 uur aan beeldmateriaal opgenomen tijdens het maken van de game. Het heeft alles bij elkaar zo'n drie jaar geduurd voor de documentaire uitkomt en volgt het vijfjarig proces van God of War, waarbij het concept stapje voor stapje uitgewerkt is tot de volwaardige game die wij nu kennen. De docu volgt creative director Cory Barlog die voor de zware taak staat een meesterwerk af te leveren en er alles aan doet de game zo perfect mogelijk te maken. Dit gaat niet zonder slag of stoot en gaat gepaard met lastige keuzes waar hij voor komt te staan.

De documentaire God of War: Raising Kratos is binnenkort te zien op YouTube.

BRON YouTube

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?