Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gouden Nintendo Wii voor Britse Koninklijke familie

Terwijl wij op onze gewone Nintendo Wii's zitten te gamen, kan de Britse Koninklijke familie met de nieuwste Wii game BIG Family Games aan de slag op een speciale gouden Wii. Danielle Robinson van THQ had daar de volgende reden voor:

"The Royal Family is arguably the most important family in the country so we felt that they had to have a copy of the new game.
But we thought that Her Majesty the Queen wouldn't want to play on any old console, so an extra-special gold one was commissioned. We hope that she and the rest of the Royal Family enjoy the game.

De uitgever heeft dus ter promotie van THQ's nieuwste Wii game een exemplaar met een gouden Wii naar de Koninklijke familie gestuurd. Het is helaas onbekend of de koningin de game ook echt heeft uitgeprobeerd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?