Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gran Turismo

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Gran Turismo demo op 17 december

Op 17 december is eindelijk een demo beschikbaar voor Gran Turismo 5. Aan deze demo zit ook een wedstrijd verbonden, de zogeheten GT-Academy. De winnaars krijgen een plaatsje in het team van PlayStation. Er zit echter wel een luchtje aan deze demo. Je kan de demo namelijk maar spelen tot 24 januari, en daarmee zullen ook gelijk de kwalificaties beëindigd worden.

De actie word opgezet in samenwerking met Nissan. In de demo is een nieuwe baan uit Gran Turismo 5 beschikbaar en enkel de Nissan 370Z als auto. Wanneer de volledige game uitkomt, is nog niet bekend. Men verwacht een release in maart.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?